Om meg

Om meg

Jeg er student ved HumaNova Utdanning i Oslo, og tar nå imot klienter som en del av min psykoterapiutdanning. I tillegg arbeider jeg som høgskolelektor, hvor jeg underviser og veileder studenter. Menneskesinnet har alltid fasinert meg, og jeg gleder meg over gode menneskemøter hver dag. Det viktigste for meg er nok likevel ikke å nå ut til folk, men å nå inn til folk – det gir menneskemøtene verdi. 

Jeg er gift, og har voksne barn og bonusbarn. Jeg er tidligere utdannet sykepleier, og har videre en Mastergrad innenfor et samfunnsvitenskapelige område – hvor særlig sårbare menneskegrupper står sentralt. «Mennesket som en helhet» er på flere måter mitt bærende fundament i både utdanning og yrkesvalg. Jeg har kurs i MediYoga, Meditasjon og MBSR (Mindfulness Basert Stress Reduksjon). Kompetansen om pust, kroppslige fornemmelser og varhet på det som er her og nå – tar jeg med meg inn i terapirommet.

Du kan føle deg trygg til å uttrykke dine tanker, følelser, drømmer og bekymringer. Det vi snakker om, forblir mellom oss. Vi møtes som to likeverdige, utforsker hva som er her og nå, og hvordan veien kan gå videre. Jeg går sammen med deg.

Hilsen Karin